Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Przeglądałem allegro i natrafiłem na...

http://allegro.pl/show_item.php?item=2378265565

Gość nie jest w stanie podać żadnych danych poza tym:

GLOCKA cyma cm.030

MP5-cyma cm023

Jeśli chodzi o FPSy, i inne specyfikację gość nie jest w stanie powiedzieć nic. Ponadto sprzedaje całośc jako zestaw co wzbudziło moje podejrzenia, stąd moje pytanie.

Czy komuś nie skradziono takiego sprzętu...?

Posted

Robisz z igły widły. Ładowarki ma, speedloadery też - a może wystawia aukcję komuś znajomemu, hę?

Może tak, może nei zapytac nie zaszkodzi. Może komuś zginęło dokładnie wszystko co na zdjęciu? Nie wiem co to za pomysł sprzedawać wiatrówke z karabinami ASG i to wszystko razem nie opisane bez danych, stąd moje podejrzenia... Jak dla mnie taki sprzet nie trafia do kogoś przez przypadek i nie kupują go losowi nabywyc tylko tacy którzy coś o nim wiedzą...

Posted

Aj przesadzacie. Chłopak znalazł według niego podejżane ogłoszenie i chciał pomóc. Nie stwierdza od razu, że sprzęt jest kradziony i nie oskarża sprzedawcę, więc jak na mój gust wszystko jest ok.

Posted

Czujność jest wskazana. Spoko temat. U nas niestety kiedyś jakieś "bejsbole" okradli kolegę, włamując mu się do auta, gdy biegaliśmy po lesie. Czasem warto więc zapytać!

@gotrik :maniak_OK:

A przy okazji, treść ogłoszenia mnie rozwaliła:

"REPLIKI BYŁY UŻYWANE TYLKO W DOMU"

ale

"REPLIKA M4 USZKODZONA"

Widać od leżenia się popsuła...

:hahaha:

Posted

I bardzo dobrze , że wrzuca tu info o podejrzanym szpeju .

Bardzo dawno dawno temu z hali asg w Krakowie ktoś w biały dzień wyniósł M249 więc podkradnięcie szpeja nie jest takie trudne .

Chociaż myślę że to fałszywy alarm bo Repliki są śmieciowe i kosztują po 100zł za sztukę , najwięcej warty tu jest Glock :]

Baterie i ładowarki też są .