Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ja w swoim KWA, przyciąłem końcówkę i śmiga jak malina :) Tylko przytnij nie tam, gdize jest ten "kominek", ale tam gdzie jest prosta, tak z 2-3 mm

Posted

Miałem jeszcze inny problem: replika pierwsze 5 kulek z maga pluła a nie strzelała, ale teraz po przycięciu gumki i wsadzeniu DO KOŃCA kółeczko uniemożliwiające ruch lufy, strzela bajerancko :) Dzięki chłopaki.

• 1 month later...
Posted

Sorki za odkopywanie tematu, ale mam ważne dla mnie pytanie: Czy G&G zielona bardzo zwiększa celność/zasięg? Proszę o odpowiedź użytkowników M4 od KWA i zielonej G&G.

Z góry dzięki.

Posted

Wzrost zasięgu z 40 metrów na jakieś ponad 60 metrów, stockowa gumka kręciła dopiero po wywaleniu pół hi - capa (jak zaczęła kręcić to zasięg był nadal z 10 metrów niższy).

Posted

Do stocka.

Stock zaczynał kręcić po wywaleniu połowy hi - capa (przynajmniej u mnie), dając zasięg porównywalny do CM 0.28 (myślę że w okolicach 50 metrów, nie mierzyłem, ocena wzrokowa). Gumka nie "rozgrzana" nie kręciła w ogóle, dając zasięg maksymalnie 40 metrów.

Guma zielona G&G ładnie poprawiła zasięg o te parę metrów w stosunku do już kręcącego stocka.

Posted (edited)

Czyli nie ma co się zastanawiać, tylko brać, a jak będę przy kasie to dołożę jeszcze Promyka, mam nadzieję, że zasięg skut. zwiększy się o przynajmniej 20m.

Edited by Shuad
Posted

Lufy Promyka nie mam.

Stockowa gumka nie byłaby jeszcze taka zła, gdyby kręciła od razu. A jak ją "rozgrzejesz" długą serią, to za niecałą godzinę znowu trzeba to robić.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...