butelka Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 Witam Was! Czy mieliście możliwość może porównania wykonania zewnętrznego replik z serii M, ponieważ zastanawia mnie, która jest wykonana najlepiej. Moje typy to VFC, Systema, LST, Ares, ale sam posiadam tylko VFC, a chciałbym poznać Wasze doświadczenia i zdanie na ten temat, bo w może mi się przydać. Quote
Guest gecko123 Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 Wykonana... Trudno powiedzieć, ale najbardziej realistyczna jest Systema, z replik elektrycznych oczywiście. Mki od VFC, przynajmniej te, które ja widziałem, nie były jakieś szczególnie piękne. LST ludzie chwalą, w rękach nie miałem. G&P wg mnie ładnie się prezentują. Quote
Nath Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 Najładniej wykonana? Ja bym obstawiał G&P albo King Armsa :). Quote
butelka Posted May 23, 2012 Author Report Posted May 23, 2012 OK, dzięki. W takim razie muszę sobie je zobaczyć przy jakiejś okazji. Mam nadzieję, że taka przyjdzie szybko. :D Quote
Recommended Posts