Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć mam pytanie czy ta kabura będzie basować do colta od Army: http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kabury-torby/udowa-kabura-typu-new-tornado-olive-acm.html ?

Na kaburę nie chcę przeznaczyć dużo pieniędzy i nie spodziewam się super wykonania. Czy może lepiej kupić cały panel na udo z kaburą taki jak ten: http://allegro.pl/taktyczna-kabura-udowa-szeroki-panel-olive-i2336385783.html .Czy nie będzie on przesuwał się po udzie (ma tylko jeden pasek mocujący) ?

Pozdro

Edited by arend
Posted

Bardziej bym celował w cały panel tylko nie wiem czy nie będzie się on obracał w okół uda z powodu jednego paska mocującego, a dodatkowe ładownice mi się przydadzą np. na granaty.

Pozdro :-)

Posted

Lata, jeśli masz chudą nogę. Ale i tak z dwoma paskami jest stabilniejsza. Warto dołożyć i kupić coś innego, niż tę chińską ceratę.

Posted

Lata, jeśli masz chudą nogę. Ale i tak z dwoma paskami jest stabilniejsza. Warto dołożyć i kupić coś innego, niż tę chińską ceratę.

Ja mam grube, a i tak szmacianki latają mi dookoła ud :P

Posted

Nazwa produktu "UDOWA KABURA TYP SLS DO PISTOLETU 1911 - OLIVE " .Swoją drogą.Ja kupiłem zwykłą chińską kaburę w gunfire za 30zł i ni jak nie chce latać wokół uda,zarówno z coltem jak i glockiem.Jednak magi mają tendencję do wypadania i trzeba podklejać je izolką.

Posted

Myślę, że Colt będzie pasował do kabury do Colta. Polecam Ci jednak Tornado Leg Holster Condora. Jest to uniwersalna kabura regulowana, znajdziesz ją w specshopie.