Olymp Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Witam Tak jak w temacie można by było pomyśleć że napisze artykuł dotyczący super-hiper-ultra przerobienia swojej repliki. Jednak ja mam do was pytanie, a mianowicie do graczy którzy duży wkład wprowadzają w realistykę. Otóż posiadam M1A1 firmy Snow Wolf, no cóż... ABS jest bardzo badziewny, i nie wygląda nawet w 20% fajnie... jednak to już nie problem bo znalazłem osobę robiącą drewniane okładziny, do każdej repliki ;) ( Info. PW ) Jednak mnie chodzi głównie o... baterie oraz... tiuning :) Posiadam 2 baterie, gównianą stockową 8,4 która była w komplecie, która chodzi beznadziejnie nawet naładowana na maksymalnym naładowaniu, oraz batke 9,6 1600 mAh ale się okazuje że ta jest za mocna... może zna ktoś ten problem ? Może Lipol ? I może zaproponuje mi ktoś "tiuning" ? Wymianę części itp. Bym był bardzo wdzięczny :) Quote
morf420 Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 Postarzane drewno pięknie w Thompsonie wygląda . z Body raczej nic nie rób, a tuning wewnętrzny ? Znajdź temat na forum odnośnie tej repliki i poczytaj . Batka za mocna? Jeśli tam siedzą dobre zębatki to wymień kable na niskooporowe i ładuj tam lipola ;) Albo ta batk a która rzekomo jest za mocna Quote
Olymp Posted May 27, 2012 Author Report Posted May 27, 2012 Ok, dzięki za poradę :) Batka jest za mocna widać ze sprężyna nie nadąża, ale Lipola kupiłem, i mam nadzieje ze będzie ładnie mi działał ;) Quote
ST1TCH Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 Ambitny temat a body jak i drewno postarzane być powinno, w takich kwestiach powinno się do*ebać do pieca :D Quote
Olymp Posted May 29, 2012 Author Report Posted May 29, 2012 Jaki tam ambitny :) Jam prosty człowiek jest, co lubi realizm i tyle :D Uwielbiam drewaniano-metalowe repliki, to podstawa każdego mojego zakupu, historycznej oczywiście, bo tak to M4 kupię i drewno nie potrzebne ;). Tylko teraz mam problem, jak ten tiuning zrobić by ładniutko chodził :) Quote
Nitro Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 (edited) King arms ostatnio wypuścił jakieś konwersje do thomsona klik.Powinieneś się tym też zainteresować :) . Teraz jeszcze tylko cygaro i garniaczek i możesz iść na strzelankę :) Edited May 29, 2012 by nicknitro Quote
Olymp Posted May 31, 2012 Author Report Posted May 31, 2012 @nick Hehe... ja akurat 101 AD, więc w garniaczku trudno Naziolom dupys skopać :D I dziękówka za link ;) Quote
Recommended Posts