Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Nie wiem gdzie znaleźć tanie akcesoria i najlepiej żeby były we flecktarnie. Znalazłem stronę http://www.armyworld.pl/ i nie wiem czy opłaca mi się tam kupić, jest tam dosyć tanio ale nie wiem czy jak kupiĘ używany mundur to nie będzie za bardzo poprzecierany lub dziurawy :( , a i tak w ogóle jestem nowy w świecie air soft :)

Pozostawię bez komentarza.

Arend

Edited by arend
Posted (edited)

Szukam raczej wszystkiego, bo niczego nie mam. Mógłbyś dać link do mundurów na Allegro :) Z góry dzięki :)

Nie wydaje Ci się ze wymuszanie linków do allegro to już mocno lenistwem trąci. Sczególnie że w zasadzie Sam niewiesz czego szukasz.

Wejdz w dział kolekcjonerski i przeglądaj okresami które Cię interesują ( zresztą Allegro posegregowało te gadzety według państwowości a potem według chronologii) Popatrz co Ci się spodoba i na co kasę w miarę łatwo zbierzecie, a potem rozstrzygnij DPM czy fleck ( bo w zasadzie taki wybór Ci zostaje).

A i jeszcze jedno. Olewanie znaków diakrytycznych i wielkich liter mocno mnie wkurza.

Arend

Edited by arend
Posted

Podobnie jak Nicknitro większość zakupów dokonuję w ArmyWorld i jak na razie nie dostarczyli mi niczego dziurawego, lub poprzecieranego. W naszej grupie zaopatrujemy się tam od ponad roku i jak dotychczas nie było żadnych zastrzeżeń. Mogę ten sklep polecić z czystym sumieniem, oferują produkty zgodne z opisem, w przyzwoitych cenach, dostawy niemal błyskawiczne.

Jeśli interesuje Cię flecktarn, możesz śmiało u nich kupować "demobil". :maniak_OK:

Posted (edited)

A niech się koledzy zaśmieją-znajomy kupił marpata desert w lumpeksie na wagę.

Kontrakcik dosyć zadbany za 30 zł :P (cholerny szczęsciarz -ja w lumpach widuje tylko sprane dpm'y niezłe i flecktarny). Jesli chodzi o taniość-zacznij od tego typu "sklepów"bo zapłacisz grosze.

Ofc bluza+gacie za 30 zł kupił:P

Edited by arend
Posted

Jak masz w okolicy jakiś rynek to przejdź się na niego - nie wszystko trzeba z internetu kupować. Często na stoiskach z wędkami, wiatrówkami są też mundury. Od razu będziesz mógł sprawdzić czy mundur nie jest dziurawy itp.

Na przyszłość zanim zadasz pytanie dotyczące jakiegoś sklepu sprawdź opinie o nim tu. Tutaj wypowie się tylko kilka osób. Tam masz opinie z wielu miesięcy, od wielu osób więc raczej są bardziej przydatne.

Posted

Dobre ceny są na www.frontowiec.com jeśli interesowało by cię rosyjskie umundurowanie. ;)

Ps. Czarex1324 wiesz że wróg pisze się przez ó - czyli o z kreską (alt+o), a przecinek (,) i kropka (.) znajdują się koło literki M ?

Pozdr. :)