Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam!

Potrzebuję kupić kaburę kydexową do pistoletu Glock (będzie używana zarówno do repliki jak i do ostrego odpowiednika) z zamontowanym owietleniem taktycznym TLR-2s, z kamizelką http://www.srvv.org/catalog/1319/29242/ na pasie w szeroko pojętym CQB (wliczając alpinistykę miejską i szturmowanie autobusów). Myślę, że thumb lever jako zabezpieczenie będzie najlepszą opcją. Cena jeżeli idzie w parze z jakością na dobrą sprawę nie gra roli- wolę dopłacić, niż męczyć się z chłamem.

Posted

Kabura na pas do Glocka z oświetleniem to dosyć rzadki fant na naszym rynku - sam takiej szukałem, ale pozostałem przy kaburze udowej z securitylandu, może zapytaj się u nich czy mogą zrobić kaburę do Glocka z oświetleniem ale mocowaną na pas. Bo w katalogu mają kabury na udo z oświetleniem ale już na pas takich kabur nie ma.

Posted (edited)

Jedyną realnie cenowo opcją dostępną w naszych sklepach jest coś takiego: http://www.ebairsoft.com/style-glock-holster-p-4593.html

Zalety:

- tanie

- można czepiać i na pasie i na mollach

- wchodzi klocek z oświetleniem

Wady:

- mała stabilność i na molach i na pasku

- brak mozliwości szybkiego schowania repliki (czynność absorbuje obie ręce)

- konieczność indywidualnego pasowania do repliki (cymiane 030 wchodziło bez problemu, r17 Army wymagał pasowania)

edit:

Link już działa.

Edited by arend
Posted

Bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi. No, to chyba pozostaje mi opcja z kaburą udową, chociaż bardzo się przed tym pomysłem broniłem.

@arend- link nie działa niestety. No i jak wspomniałem cena jest dla mnie sprawą mało ważną- liczy się jakość, wady które wymieniłeś zdecydowanie dyskwalifikują ten produkt w moich oczach.