Radula Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Witam Mam pytanie: Czy można zamontować lunetę do CM.028A? Nie mam jeszcze tej repliki a chcę ją kupić w bliższym czasie. Oczywiście chodzi mi o to czy będzie to opłacalne i skuteczne. (a nie jak mój kolega - Kolimator na taśmę klejącą) Z góry dziękuję za odpowiedź :wink: Quote
Didi Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Dać się da. Tylko po co? Będzie z przodu strasznie no i jest zupełnie niepotrzebna. Quote
kjujiczek Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Nie ma jaskółeczki więc nie będzie ci się opłacało na chwycie przednim montowanie,lepiej zainwestuj te pieniądze w baterię nową albo lepszą gumkę HU. Quote
Dziećka Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Da się, będziesz jednak musiał dokupić szynę z montażem do AK. Na niego możesz dać także kolimator, który lepiej ci się przyda niż luneta. Luneta wydłuży i utrudni celowanie na bliskie odległości oraz do celu ruchomego, przyda się tylko do obserwacji, a z tą repliką będzie bardzo przeszkadzać. Quote
Recommended Posts