Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Logo tego kretyńskiego tworu internetu na M nie ma znaczenia. Monterka powstała w studiu twórców. Swoją drogą (prócz tego, co napisali poprzednicy pod czym się podpisuję) tyle lat minęło, a do dzisiaj nie mają zielonego pojęcia jak zrobić porządny dźwięk czegokolwiek.

Podobno zdaniem niektórych ta broń lepiej brzmi niż w BO. Moim zdaniem seria od MW2 to jeden ch**.

Dowiedziałem się co to za shit stoi w 40 sek " Na moście to nie było "lustro" ;) To był tzw. LRAD - emiter fal dźwiękowych używany już od dawna w armii amerykańskiej... oglądałem jego "żniwo" kiedyś na Discovery (Broń Przyszłości)... stoisz obok i nic nie słyszysz.. Z przodu na dużo odległość daje po uszach - przeciwnik traci zdolność bojową...". Jeden z użytkowników YT. Gra idzie w stronę drużynowej kamperki. Nie wiem kto to kupi.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest extremateria
Posted

W kolejnej części będziemy w UFO strzelać. Ja oczywiście nie kupię. Zacząłem grać znów w Black Ops 1 i kiedyś mam nadzieję dojść do pretiżu 15, obecnie jestem na 1 prestiżu, czyli można rzecz na 2 poziomie z 15.

Jak oglądam te filmiki, to dla mnie właściwie to samo jest, tylko drobne zmiany kosmetyczne. Takie rzeczy można by w modach dodawać.

Posted

Materia, prestiż to nie wszystko bo najlepiej sięgra mając rozwinięte na maksa wszystkie perki. Na poczatku dało się robić wyzwania ale z czasem stało się to bardzo utrudnione ze względu na zakazy używania róznego sprzętu. Np. coś wymagało niszczenia claymorów, a tu nagle pełno serwerów no claymore.

Boję się znowu, że nieogarniacze wymyślą sobie jakieś dziwne zakazy, żeby tylko móc szybciej biegac z nożami. Pewnie BO2 kupię ale jeszcze się okaże czy będzie to nisło ze sobą większą dozę zabawy. Po tym co widać w trailerze, konstrukcja map znowu bedzie totalnie upierdliwa z masą zaułków jak w MW3. No i zapewne obok broni totalnie wymyślonych, będą jakieś stare złomy w postaci G3 "bo ich się jeszcze gdzieś używa". A nowoczesne konstrukcje w większości zostaną olane i będzie pomieszanie staroci z futurystyką.

Poza tym nie lubię takich spowalniaczy jak granaty hukowe czy błyskowe. W CoD'ach ich ilość oraz moc jest przesadzona moim zdaniem. W Mw3 to strasznie wkurza, że nie ma żadnego perka jak w BO osłabiającego efekty.

A gościu tutaj dobrze godo :D

Posted
Swoją drogą (prócz tego, co napisali poprzednicy pod czym się podpisuję) tyle lat minęło, a do dzisiaj nie mają zielonego pojęcia jak zrobić porządny dźwięk czegokolwiek.

W MW3 jest przyzwoity. Na pewno lepszy niż w nowym medalu gdzie bronie brzmią jak wystukane na stopie w perkusji xd

Posted

To ja się teraz wtrącę uważam że ta część cod'a jest złym krokiem od treyarch i infinity ward bo wiem że seria call of duty była zawsze dla mnie jakimś tam sentymentem od części 2 i że postęp tej gry w futurystyczną stronę jest nieprawidłowy.

Stare cod'y były i będą najlepsze czyli 2,4 i 5

a w tróje nie grałem osobiście bo nie jestem fanem konsoli :D no może 1 misje u kumpla pare lat temu .

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

No i znowu zawód. Kolejna gra z mapami gdzie najlepsza taktyka to szybkie bieganie z SMG, bo mapy są małe i pełne zaułków. Zero przyjemności jaka była eksploracji dużych w MW2, a o czymś takim jak Derail czy Wasteland znowu można zapomnieć. A najśmieszniejszą rzeczą jest to, że dali Directx11 ustawiony na sztywno. Dzięki temu gra się przycina na średniej klasy sprzęcie. Przynajmniej u mnie GeForce 460, 8GB Ram i I5 działa w miarę płynnie w nizszej rozdzielczości, a przy fullHD zjeżdża momentalnie do 30fps.

Guest gecko123
Posted (edited)

Single.... Jeśli lubisz najnowsze CoDy to Ci się spodoba, bo to jest to samo gówno co w poprzednich częściach.

Edited by gecko123
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Jeśli chodzi o nowe DLC to wstyd się przyznać ale kupiłem. Jednak tylko dla zombi oraz nowej giwery. Rozjemca całkiem fajnie się sprawuje i nawet dobrze wygląda. Mapa zombi taka jakaś ciasna i inna ale jeszcze dobrze jej nie eksplorowałem. Natomiast mapy do multi jak i te z MW3. Totalna padaka, która będzie psuła zabawę jak wejdą do głównej rotacji, tak jak psuje i w MW3.

Posted

Jak był weekend z darmowym BO2 to pograłem 8 godzin, nowe tryby są, przypasował mi ten gdzie gracze grają z botami, pierwszy mecz z ludźmi i 24:0 :D Niestety 3arc coś zepsuł i pingi na serwerach sięgały nawet 700, ale tak, po grze z botami stwierdzam, iż gra jako tako odświeża serię, postarali się, nie to co IW.

Posted

W darmowy weekend coś im się spsuło. Zrobili, że widać pinga jako liczbę ale program wysyłał do hosta kilka razy więcej danych niż pobierał. Teraz już jest ok ale z double xp nic nie wyszło.

• 2 weeks later...
Posted

To DLC to porażka jest,nie jest warte więcej niż połowę tej ceny co na steam.Do tego fantu w polsce wycofali sprzedaż w wersji pudełkowej,a tak na nią czekałem.

• 4 weeks later...
Posted

A mnie kolejny Black Ops się nie podoba. Grę nieco ratuje fakt, że jest osadzona w "przyszłości" więc upchanie idiotycznych pomysłów może być choć częściowo usprawiedliwione. Do tego gra jest płytka jak talerz barszczu na święta.

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Ostatnie DLC do BO2 i kolejny raz się nie zawiodłem :) Oczywiście chodzi o mapę do zombi, bo multi tradycyjnie padaka zaśmiecająca rotację map. Origins wymiata, klimat, dużo rzeczy do zrobienia nawet gdy się gra samemu, no i jest dosyć duża. Można jeździć czołgiem i nawet wejść do któregoś z wielkich robotów (jeszcze nie wiem jak dokładnie ale tam jest element do żółtej dzidy czy jak to się tam nazywa:) ).