Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, to mój pierwszy temat tutaj więc z góry proszę o wyrozumiałość. :biggrin:

Od dłuższego czasu bardzo podoba mi się ASG i czas najwyższy podjąć jakieś stanowcze kroki w tym celu.

Krótko i na temat:

Replika

coś takiego mnie interesuje (słabość do mp5 i niska cena).

I moje pytanie - czy to dobry wybór dla amatora, który dopiero chce wkręcić się w świat ASG?

I ewentualne co możnaby dokupić (stosunkowo niskim kosztem) żeby usprawnić?

Pozdrawiam serdecznie.

Edited by arend
Posted

To dobra replika jak na początek (tylko podobno jest jakiś problem jakiś z selektorem ognia).

Tylko nie zapomnij o odpowiedniej wadze kulek i ich jakości oraz ochronie oczu!(Nie kupuje kulek PJ).

Możesz też wymienić w sklepie podczas zakupu gumkę hop up.

Posted

Kulki 0.2g. Wymiana gumki HU... Jakby Ci to wytłumaczyć. Na początku lufy jest gumka, która podkręca kulki. W chińskich replikach jest ona słabej jakości, dlatego zaleca się jej wymianę.

Posted

Kulki 0.2g. Wymiana gumki HU... Jakby Ci to wytłumaczyć. Na początku lufy jest gumka, która podkręca kulki. W chińskich replikach jest ona słabej jakości, dlatego zaleca się jej wymianę.

Jak to ma springa M110 i 360 fps to ja bym brał 0.23 lub 0.25, raczej ze wskazaniem na te pierwsze.

Posted (edited)

Wielkie dzięki i pozdrawiam serdecznie :icon_biggrin:

A kulki jakiej firmy polecicie i jak wybrać dobrą gumkę HU?

No i jeszcze czy macie jakąś radę odnośnie baterii?

Edited by bojowa_koza
Posted

Wielkie dzięki i pozdrawiam serdecznie :icon_biggrin:

A kulki jakiej firmy polecicie i jak wybrać dobrą gumkę HU?

No i jeszcze czy macie jakąś radę odnośnie baterii?

Kulki do hi-capa moim zdaniem GFC Rockets wystarczą. Dobre gumki HU to zielona G&G, przezroczysty Guarder i czarna Systema Energy. Ja bym brał G&G.

Posted

Akumulator masz w zestawie. Ten z JG raczej daje radę. Jeśli masz 150zł ekstra, kup na allegro ładowarkę imax b6 bądź turingy acucell. Jeśli nie, możesz ładować ładowarką z zestawu, lecz musisz uważać na czas ładowania.

Posted

Być może trafił na bardzo złą serię ;) Ja o kulkach P&J nie mogę nic złego powiedzieć, używałem na stockowej lufie w m4 P&J i nie miałem ani jednej zacinki.

• 4 years later...
Posted

Panowie minęło kilka ładnych lat od ostatniego poeta w tym temacie. Możecie powiedzieć coś nowego o tej replice? Chce ją kupić na początek. Jest w przecenie za 380 zł.

Posted

Tylko SRC, inne mp5 nie wchodzą w grę. Masz tematy odnośnie tych replik w stosownym dziale. Ten temat, jako odgrzany niezgodnie z regulaminem kotlet zamykam. Jak coś to PW>

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...