Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rejestracja przekroczyła "magiczną" granicę połowy wolnych miejsc po stronie stalkerów: http://stalker.cba.pl/lista.html

Dzięki za zaufanie! Jest to dodatkowa motywacja do tego, aby jako organizatorzy dać z siebie 110% normy :)

Osoby, które opłaciły a mimo to nadal mają "No OK" prosze o cierpliwość do niedzieli.

Posted

Kolejne informacje:

1) Dotychczasowe wpłaty zostały naniesione na listę graczy. Pamiętajcie, że składka opłacona do końca czerwca oznacza 5% upustu w Capri do końca września :) Kolejna aktualizacja wpłat w okolicy 24.06.

2) Zostało uruchomione forum gry. Dostęp z menu strony głównej: http://stalker.nysa.pl. Zapraszamy do rejestracji zwłaszcza członków frakcji - wojsko, bandyci czy mutanci mają prywatne subfora gdzie mogą swobodnie omawiać "strategie" (czy też jadłospis jak kto woli) ;)

Posted (edited)

Uwaga organizacyjna:

Jeśli spełniasz dwa poniższe zastrzeżenia:

1. Jesteś wpisana/ wpisany na listę wojska i Twój status to: OK

2. Jesteś zarejestrowana/ zarejestrowany na forum Stalker Nysa V;

pisz na moje tamtejsze PW, by otrzymać dostęp do naszego podforum.

pzdr

Edited by Sis-Que-Vaz
Posted

Na chwilę obecną limit miejsc po stronie "Stalkerzy" został wyczerpany. Nadal pozostają wolne miejsca po stronie Wojska, Bandytów i Mutantów :)

• 3 weeks later...
Posted

Aby odgrzać temat.

W imieniu tegorocznych mutków ogłaszam, że będziemy zaciekle tępić ludzi, którzy najpierw strzelają a potem myślą, oraz tych, którzy ewidentnie pomylą larpa z jebanką.

Nie wyjdą z respa do przysłowiowej usxxxxej śmierci :icon_wink:

Jeśli chcesz sobie postrzelać- nie przyjeżdżaj. Szkoda twoich pieniędzy.

Posted

Stalkerze, chcesz dołączyć do zgrai analfabetów i dyslektyków, którzy swą mądrość głoszą tylko głupimi hasełkami (krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje)- zapisz się do Wolności.

Jeśli nie masz ochoty na tak płytkie towarzystwo - Powinność zaprasza Cię w swoje szeregi. Tylko my możemy rozwiązać problemy Zony raz na zawsze. Gwarantujemy Ci nasze wsparcie, nie tylko w postaci broni, ale także w wielu innych aspektach.

Posted

Stalkerze, chcesz posiąść władzę, pieniądze, poznać ciekawych ludzi oraz odkryć tajemnicę Zony?

To masz problem,

i tak cię zjemy.

JUŻ DZIŚ WEJDŹ NA TEREN MÓZGOZWĘGLACZA i zostań jednym z nas!*

gwarantujemy ci to co w strefie najlepsze: zgnilizna, zmutowane wszy, uciekających ze strachu ludzi!

Nie czekaj!

DAJĄ DARMOWE SNIKERSY!!!

* Oferta czynna do wyłączenia urządzenia przez Naznaczonego.

Posted

003.jpg

Wstępuj do Armii! Tylko Armia zapewni spokój Zonie.

Oferujemy:

- Udział w operacjach bojowych, wyzwalających niesamowite ilości adrenaliny.

- Członkostwo w grupie o największej sile bojowej w Zonie - dysponujemy najlepszym sprzętem, zapleczem i najlepszymi ludźmi, dając możliwośc realizacji praktycznie kazdego marzenia o pokonaniu przeciwników.

- Mozliwość współtworzenia legendy.

Juz dziś wejdź na www.stalker.cba.pl/rejestracja.html i zapisz się.

Posted

Był pewien mutant, nazwijmy go Reksio, bo to zły nibypiesek był, który też się tak o wojsku wyrażał. Jego głowa ( i prawdopodonie inne też) do obejrzenia w bazie Ograniczonego Kontyngentu. Czasowa wystawa w dniach 27-30. września br., zapraszam. Dla posiadaczy odpowiednich przepustek - wstęp wolny, dla pozostałych - wymagany odpowiedni strój, mianowicie czerwona szmata.

Posted

Radom standardowo będzie biggrin.gif Małe pytanko. Jak będzie z rejestracją? Będzie casting jak w przypadku Stalkera na Sękach? Czy stali bywalcy będą mieli specjalne względy przy rejestracji ? cool.gif

Czyli już trzeci raz robimy integrację Radom - Wałbrzych? :D

Chciałem jeszcze zapytać ORGÓW o to, czy w trakcie gry można na własną rękę zorganizować jakiegoś eventa (np. porwanie kogoś dla okupu etc.) Bo jako bandyta mam kilka pomysłów. Oczywiście ci, którzy eventa robią są normalnie śmiertelni i ograniczeni sprzętowo jak inni gracze.

Posted (edited)

Czyli już trzeci raz robimy integrację Radom - Wałbrzych? :icon_biggrin:

Niestety Radomia na tym Stalkerze nie będzie ;( brak czasu, urlopów i takich tam.Także z integracji na tej edycji nici... Ale mam nadzieje że to nie będzie ostatnia Nysa. Na następnej edycji nadrobimy.

Edited by artur52kh
Posted

Niestety Radomia na tym Stalkerze nie będzie ;( brak czasu, urlopów i takich tam.Także z integracji na tej edycji nici... Ale mam nadzieje że to nie będzie ostatnia Nysa. Na następnej edycji nadrobimy.

Pie***ol pracę - zostań stalkerem :icon_mrgreen:

Posted
Chciałem jeszcze zapytać ORGÓW o to, czy w trakcie gry można na własną rękę zorganizować jakiegoś eventa (np. porwanie kogoś dla okupu etc.)

Nie widzę przeszkód. Ba! Zachęcam :D

Posted

Zapraszam Wszystkich bandytów do rejestracji na Stalkerowskim forum.

Mój nick to "Bober" wyślijcie PW a dostaniecie dostęp do naszego podforum!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...