Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam i polecam. Są wygodne i nie uciskają miejsc za kolanami. Lepiej dołożyć trochę pieniędzy i kupić wyżej wymienione Alty niż na przykład jakieś chińczyki (miałem i nie polecam).

Pozdro :-)

Guest Graszczur
Posted

To są te słynne Alty, które wszyscy zasłużenie polecają. Ja też.

Posted

Też się skusiłem, bo wszyscy polecali i szczerze mówiąc troszkę żałuję. Choćbym nie wiem jak je zapinał to w biegu, podczas czołgania się i kucania osuwają się znacząco i muszę je poprawiać, a to wkurza. Dodatkowo dolny pasek trochę uciska, a jak go poluzuję to spadają jeszcze bardziej :icon_confused:

Moja rada jest taka: na pewno w okolicy ktoś ma ten model, pożycz je na 1 strzelanie, przebiegaj, przeczołgaj etc. w nich CAŁE spotkanie (a nie tylko 10,25 czy 30 minut). Jeśli będą wygodne to bierz, jak nie to szukaj dalej, bo nie ma sensu (wg. mnie) bawić się w poprawianie nakolanników co 10 minut, albo cierpieć z powodu ich uciskania.

Posted

Nakolanników firmy Alta używają żołnierze i special Forces :maniak_killer: .

Ekstra. To faktycznie sporo wniosło.

Wracając do tematu: Alty są bardzo często polecane ale jest tylu ich zwolenników co i przeciwników, którzy wolną np.: Bijansy. Mi bardzo Alty odpowiadają, co nie oznacza, że i Tobie będą. Tak jak już wspomniano: pożycz, przymierz, pobiegaj, oceń sam.

I generalnie popluj na używki, bo można dorwać w dobrym/bardzo dobrym stanie nawet za 60-70 zł.