wiktorszk Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 Co myslicie o koloniach asg ? Czy warto na to wydac 1800 zł ? (oczywiście rodziców ) ,tylko nie piszcie komentarzy typu "kup sobie za to karabin" bo nie mogĘ . Quote
mossad1234 Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 Obóz to fajna sprawa ale najlepiej jechać na takiego z repliką . Quote
Cupi Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Na pewno się czegoś na takim obozie nauczysz :) Trochę rygoru nikomu jeszcze nie zaszkodziło ;] Quote
Guest gecko123 Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Kup se karabin. Serio, repliki, które są do wypożyczenia n.p. w Bornym Sulinowie to tragedia, rozpadają się same z siebie, a potem użytkownik musi płacić za awarie :F Poza tym, na początek to nawet fajna sprawa. Poznasz fajnych ludzi. Ja na przykład na takim obozie poznałem moich aktualnych kumpli, z którymi mam teraz ekipę. Nauczysz się czegoś nowego. Taki obóz to naprawdę dobry start z ASG. Quote
Recommended Posts