Marines22 Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 Witam Panowie mam taki problem. Mianowicie po wymianie sprężyny z m100 na m120 w G36 (sprężynę wymieniali niby fachowcy w sklepie) gieta strzela na singlu albo po 2 kuleczki albo w ogóle napierdziela tak jak na auto. Rozebrałem GB ale niby wszystko jest ok jak strzelam na sucho jest dobrze jak włożę GB do body i poskładam zaczynają się znowu cygańskie ewolucje :angry: Może macie jakieś pomysły lub ktoś z was miał podobny problem co szczerze mówiąc jasna krew mnie już zalewa Quote
Wolf Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Upgrade i tuning" do "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> AEG/EAG -> Problemy i serwis". Quote
osiolek14 Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 Mozesz miec krzywo ustawione zebatki selektora, tzn nie sa rownolegle do sb ;] Quote
Recommended Posts