Acerek Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 (edited) Witam, Mam MP5 Sportlina , i chcę poprawić celność , mam kumpla który ogarnie wymiane , tylko jakie części polecacie , a i chciałbym aby był cichszy ale to ponoć kwestia wypodkładkowania , czy jakoś tak :D . Edited April 25, 2012 by Acerek Quote
musashi Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 (edited) Odpowiednie podkładkowanie napewno wyciszy troche replike . Co do celności to lufa precyzyjna załatwi sprawę . Dla lepszego wyciszenia można zamontować tłumik . Edited April 25, 2012 by musashi Quote
you-dash Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Jak chcesz wyciszyć replikę to trzeba dobrze wypodkładkować zębatki, odpowiednio wyregulować położenie silnika i użyć odpowiednich smarów. Jak masz troszkę więcej kasy to można też kupić zestaw cichych głowic (lub zestaw BU, np Guardera), tłumik i ewentualnie wsadzić słabszą sprężynę. Do zwiększenia celności zamontuj porządną preckę i dobrą gumkę HU, a przede wszystkim zainwestuj w dobre kulki. Quote
lukira Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 You-dash: Guarder na bank wyciszy... Wyciszenie: 1. Łożyska kulkowe + dobre pozycjonowanie zębatek 2. Zestaw cichych głowic Systemy 3. Porządne kable i mocna batka Celność: 1. Precka (Guarder 6.02, Systema, Promyk, Km Head) 2. Gumka hu (zielona G&G, Systema, Guarder biały) Quote
Recommended Posts