Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Cóż sam zaczynałem w tym wieku . Polecam dołożyć około 60 zł i za taką sumkę dostaniesz bardzo polecanego kałaszka cm.028 . Nie kupuj innych tańszych bo mają plastikowe bebechy i się rozwalą .

Posted

Aż się zdziwiłem z tym GB ale wszystkie metalowe zaczynają się od cm 027,dobrze mówię?

Polecił bym mu cymę 028 jakaś promocja w sklepie i już wyrwie za 320.

Posted

Dobrym rozwiązaniem wydaje mi się produkty Galaxy MP5K lub MP5 PDW. Wytrzymały GB v3, stalowe łożyska ślizgowe, całkiem niezła kultura pracy. A co najważniejsze są lekkie - plastikowy korpus jest tutaj zaletą, sam mam 11 letnią córkę i z podobnych powodów kupiłem jej MP5 PDW - odchudzoną do standardu MP5K przez usunięcie kolby.

Zalecałbym tylko wymianę okablowania, nie jest rewelacyjne - ale niech to zrobi osoba obeznana z tematem bo dosyć wrednie się ten "rozpylacz" rozbiera :icon_biggrin:

Guest gecko123
Posted

Dobrym rozwiązaniem wydaje mi się produkty Galaxy MP5K lub MP5 PDW. Wytrzymały GB v3, stalowe łożyska ślizgowe, całkiem niezła kultura pracy. A co najważniejsze są lekkie - plastikowy korpus jest tutaj zaletą, sam mam 11 letnią córkę i z podobnych powodów kupiłem jej MP5 PDW - odchudzoną do standardu MP5K przez usunięcie kolby.

Zalecałbym tylko wymianę okablowania, nie jest rewelacyjne - ale niech to zrobi osoba obeznana z tematem bo dosyć wrednie się ten "rozpylacz" rozbiera :icon_biggrin:

13latek spokojnie może pobiegać z pełnowymiarową Mką, czy AK... Chyba, że ludzie o parę lat młodsi ode mnie są teraz jacyś cherlawi.

Posted
Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Temat doskonale rozpracowany na Forum. Trzeba tylko chwilę poszukać. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...