Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czy przed napisaniem tego tematu poświęciłeś chociaż kilka minut na poszukanie samemu?

tak szukałem;) w większości tematów jest napisanie "guarder, systema, G&G"

A tak poza tematem;) wiesz że to nie kulturalnie odpowiadać pytaniem na pytanie?

Posted

Skoro wiesz, że to są najbardziej polecane gumki, to po co Ci inna? Każda kolejna jest coraz gorsza.

Jestem z Poznania. Specshop ma wszystkie gumki, ale żadnej dostępnej praktycznie. Militaria ma 2 gumki w całym sklepie. Nie chce zapłacić 34 za gumkę i 15 zł za przesyłkę, bo to mija się z celem. Dlatego też pytam. Jak na razie nie dostałem żadnej sensownej odpowiedzi. Czekam nadal

Posted (edited)

Tylko i wyłącznie Systema i G&G będą najlepsze, klasa niżej to Guarder do 400FPS przeźroczysta powyżej czarna.

Widziałem gumki Madbulla i porażka. Jeżeli chcesz poprawić osiągi minimalnie to lepiej dać te 34zł i 15zł za przesyłkę bo po co masz potem wyzywać że kupiłeś badziewie.

Edited by Matison
Posted

@Valor92

Widocznie nikt nie używał/używa takowej, albo jeszcze poczekaj.

Ogólnie ja ci polecam kupić jak już Systemę Energy która jest dostępna na ASGShop.

Tylko się pytam z ciekawości. Ale i tak chyba poczekam na tą Systemę

Posted

Jestem z Poznania. Specshop ma wszystkie gumki, ale żadnej dostępnej praktycznie. Militaria ma 2 gumki w całym sklepie. Nie chce zapłacić 34 za gumkę i 15 zł za przesyłkę, bo to mija się z celem. Dlatego też pytam. Jak na razie nie dostałem żadnej sensownej odpowiedzi. Czekam nadal

Kolego z celem to się mija kupić "gówno", a później żałować, że się wydało pieniądze na coś co kręci jak stock.

Po co zakładać nowy temat?? Jest temat o gumkach to tam można zapytać w nim.

:bialaflaga:

Pzdr.