Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

także w asg jestem początkujący

gdy strzelam z snajperki

Zakładam, że jest to "snajperka" a nie snajperka? Jeśli tak, to masz już odpowiedź. Jeśli zaś nie, to złe kulki: za lekkie i nie najlepszej marki.

Posted

A opinie czytałeś na stronie sklepu? Bo jak tak to zrobiłeś podstawowy błąd. Skąd masz pewność, że opinie nie zostały zamieszczone przez pracowników sklepu bądź przez ich znajomych?

Posted

"Na kartonie napis, że zasięg to 80-100m. i z tym się zgadzam. W dodatku na kartonie jest napisane, że nie jest to 450fps'ów, tylko 350fps'ów! (...). Na kulkach 0,2g kulka dosłownie fruwa w lewo i w prawo, a na kulkach 0,25g leci celnie i na jakieś 80 metrów."

-> takimi opiniami się kierowałeś? :D (jedna z opinii wystawiona na gunfire.pl)

Miałem kiedyś do czynienia z taką lub podobną repliką (nie pamiętam dokładnie jaka to była wersja AGM L96) ale to, ze kulki lecą gdzie chcą to taka ich "przypadłość", no chyba, że ktoś mocno zadbał o to aby to zniwelować. Choć przyznam szczerze, że jak gumka dobrze chwyciła to nie jednemu kopara opadała hehe :D (co nie zmienia faktu, że te 80! metrów to gruba przesada)

Pozdrawiam

• 2 months later...
Posted

zainwestuj w lepsze kulki takie jak madbull G&G blaster dzięki nim będziesz miał najlepsza powtarzalność strzałów i myślę ze lepiej ci będzie używać 0,30 zawsze ci poleci celniej