Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

czy warto kupić tą replike?  

12 members have voted

1. 1. czy warto kupić tą replike? http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=4414&name=G&G_-_Top_Tech_-_TR16_Carbine_-_Blow_Back#!prettyPhoto

• tak
      3
    • nie
      9

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, podepnę się pod temat, mam zamiar zakupić w najbliższym czasie replikę SWD a&k naczytałem się o niej naprawdę dużo i nadszedł czas na zakup chciałem się poradzić bardziej obeznanych w temacie, tak wiec dostałem taką propozycje która szczerze mówiąc jestem zainteresowany (pozdrowienia dla sprzedawcy tej repliki) i tu nasuwa się pytanie czy warta jest swojej ceny, czy na moim miejscu kupilibyście ta replikę, czy będzie mi służyć wiadomo czy po prostu opłaca się w nią inwestować tak wiec dysponuje takim opisem (zdjęciami na razie nie) jest to replika SWD a&k

opis:

Z zewnątrz:

-Pas od ostrego

-Montaż cymy (nisko osadzony)

-Luneta Hawke sport HD 3-9x50 na niskim montażu

-2x mid capy stalowe- postarzane (bodajże 60kulek)

Wewnątrz:

-Pecka 6.02mm 590mm guardera

-Gumka systema energy

-Dotaczana stalowa głowica cylindra (dłuższa,szersza dysza-lejkowaty wlot w głowicy)

-Sprężyna sp170 guardera

-Łożysko na prowadnicy

Co się dało uszczelniłem.... między suwadło a body wklejona gąbka (wyciszenie i amortyzacja strzału)

Mierzyłem około miesiąc temu wychodziło 193-194 m/s około 635 fps, Możliwe że teraz może być minimalnie mniej.

Zasięg mierzony przy dobrze ustawiony hopie i zgranej lunecie dochodzi do 85 metrów przy kulkach 0,40g. Wszystko spasowane nic nie lata. Śruby w body z przodu (mocowanie lufy) przerobione na m5, lepsza stabilizacja lufy.

U mnie przebieg około 700 kulek u poprzedniego właściciela około 900 kulek. Wiek nie ma pojęcia (ale jest to chyba 3 lub 4 seria) więc około 9 miesięcy. Body ma to cięższe (około 650g) Ogólnie miałem drugie swd kupione jako dawca (wymieniłem suwadło-mniejsze luzy w body niż tamto).Spust też zmieniłem. Ogólnie nic się nie zapowiada żeby coś miało się posypać. Materiał z tłoka jak i z zaczepu się wytarł do pewnego momentu i tak już zostało (w każdym modelu tak jest)

cena: 600zł

Edited by UnknownmanGliwice
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...