piotrekbajor Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 witam.Mam pytanko ponieważ mam zniszczony korpus od m4 aps i chciałbym go pomalować na czarny mat tak aby wyglądał jak oryginalnie malowany jeśli wie ktoś jakiej farby do tego użyć to proszę o odpowiedz i po pomalowaniu jakiego lakieru użyć. z góry dzięki Pozdrawiam
HellMaker666 Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 Czyli moja rada odnośnie kupna najpierw słownika była całkowicie na miejscu. Jesteś typowym przykładem indolenta - wyzywasz, nie umiesz czytać ani pisać poprawnie po polsku a do tego jeszcze masz upośledzone umiejętności korzystania z "szukajki".
keber Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 Polecamy farbę olejną, możliwie tanią w składach budowlanych. A poważnie, to SNIPER PAINT, KRYLON, RUST-OLEUM, NFMy i cała reszta. Weź tylko pod uwagę, że ma być matowa oraz dobrej jakości. Nie polecam śnieżek w spreju czy dekolaków za 7zł.
Shihan Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 Ja polecam pomalować to aerografem, dobre farby modelarskie, kłaść cienkie warstwy i będzie jak nowy.
Recommended Posts