Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Tak to pancerna replika, o ile się w niej nie grzebie jak się nie ma o tym pojęcia.

... i nie używa jako laski, lub nie rzuca w przeciwnika, tylko wówczas można spodziewać się że nie wytrzyma.

Nie cierpię kałachów i eMek! :maniak_jezyk:

Posted

... i nie używa jako laski, lub nie rzuca w przeciwnika, tylko wówczas można spodziewać się że nie wytrzyma.

Nie cierpię kałachów i eMek! :maniak_jezyk:

Chodzi mi o bebechy :P pewnie że repliką się nie porzuca ale środek jest pancerny .

Posted

No rzucać się nawet da, wiem bo próbowałem, raz sie nawet pokusiłem o strzelanie pod wodą(ciekawe doświadczenie),ale lepiej tego nie robić bo nie warto niszczyć tak wspaniałej repliki.

Dlaczego wszyscy jesteście przeciwko składanym kolbom w replikach?

Posted

Nie we wszystkich ale akurat te w CM.028 maja albo duży luz i przeszkadza to w celowaniu , drugi minus ze niekiedy może się ułamać a po trzecie do stałej kolby można włożyć większą baterię.

Posted

Nie we wszystkich ale akurat te w CM.028 maja albo duży luz i przeszkadza to w celowaniu , drugi minus ze niekiedy może się ułamać a po trzecie do stałej kolby można włożyć większą baterię.

Potwierdzam. Składana kolba ma luzy (aczkolwiek u mnie nie wielkie, choć nie mam porównania) a najbardziej wkurza jak się złoży ta część kolby, która powinna opierać się o ramie. Mam Cm 028b, nie wiem jak w innych wersjach.

Posted

3 lata z taką biegam i nic.

Widziałem jakieś 4 ułamane kolby w pierwszym roku użytkowania. Widocznie masz jeszcze trochę czasu ;) (ewentualnie chińczyk dostał większą miskę ryżu)