Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Do kosmicznej ceny dochodzi fakt że części użyte do niego są niezbyt szczęśliwie wybrane...

Np. Alu głowica tłoka Bore Up Deep Fire + Głowica cylindra Bore Up CA (zobaczyć sobie jak jedno i drugie wygląda i wszystko wiadomo :P)

Posted

Mam CA8-2 ale nie zbajerowanego przez Taktycznych .

Jeśli chodzi o Taktycznego to powiem Ci , że grubo przesadzili z tą ceną. Jedyną interesującą rzeczą w tej Eselce jest przeniesienie baterii na kolbę w pokrowcu .

Komora jak dla mnie jest przerostem formy nad treścią już lepszym bajerem było by ustabilizowanie lufy w Eselce .

No i śmiech na sali z tą lufą . Replika za 3k a oni wsadzają tam Madbulla xD

Posted

Mam SL'kę CA. Słabym elementem jest kolba, która sprawia wrażenie tandetnej, trochę plastik fantastik. Za 3 tysie możesz wyrwać coś o niebo lepszego. Tekst - "Zasięg skuteczny ok. 100m uzależniony od warunków atmosferycznych". Panowie nie wiedzą chyba ile to jest 100 metrów.

Posted

Erzet-DEMOn nie przesadzał bym z tą kolbą . Według mnie stoi na wysokim poziomie tak jak reszta. Oczywiście można mieć pretensje do nakładek na kolbę i tej "baki ". Ale ogólnie rzecz biorąc według mnie to dobry "plastik-fantastik "

• 5 months later...
Posted

Witam.

Jak wygląda z wytrzymałością samego szkieletu gearboxa? Przeżyje sprężynę rzędu m160-m170 (strzelając tylko singlem), czy bez wzmocnionego się nie obędzie?