mikihis Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 (edited) Witam . To moja replika . http://gunfire.pl/product-pol-1152191759-Replika-karabinku-AGM-032.html Dziś na strzelance coś się zepsuło . Nic nie zrobiłem nie spadła i w ogóle tak samo z siebie . Problem: kulki wylatują albo po dwie albo na 15 metrów i opadają. Wiecie co to może być i ile kosztowałaby mniej więcej naprawa ? Z góry dziękuję i pozdrawiam . Edited April 9, 2012 by mikihis Quote
Nitro Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Albo wina popychacza/dyszy,albo problem z komorą hop-up.Rozłóż ją wyczyść i dobrze złóż.Jak to się robi masz pokazane na youtube. Quote
mikihis Posted April 9, 2012 Author Report Posted April 9, 2012 Okey , a tego na gwarancje by nie uznali ? Quote
chomikpila Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 Zobacz czy czasem gb Ci nie pękł :P też kiedyś tak miałem na dodatek w nowej replice [M16A3 G&P] na drugiej lub 3 strzelance miałem podobny problem i okazało się że szkielet gb był pęknięty, a co za tym idzie głowica tłoka była wysunięta i 90% powietrza uciekało przez szczelinę. Bardziej prawdopodobna jest uszkodzona komora hou-up, możliwe że nawet mogłeś utracić szczelność. Rozłóż giwerkę na czynniki pierwsze [wyciągnij komorę hu, rozłóż [uwaga na mały dystanser!!!], wyczyść, złóż wszystko i zmontuj, przestrzelaj]. Jeżeli nadal będzie to samo to stawiam na utratę szczelności ;] Quote
Recommended Posts