Mr MegaMan Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Witam. Nie dawno wystawiłem w komisie ogłoszenie dotyczące zamiany Scara H Boyi na inną replikę. Dostałem propozycję wymiany na m14 TM. W m14 siedzi gumka sylikonowa guardera lufa KMhead tłok CA (przed ostatni ząb wycięty) M110 prometheus silnik chiński , mocniejszy niż stok , kabelki modelarskie + wtyczka T-conect kostka stykowa cymy bo orginalnej blaszka pękła dysza uszczelniona guarder głowica tłoka łożyskowana nylonowa czarna , niestety firma nieznana mi ale podobno ultimate W zestawie do tego : 1xlowcap TM 5xmidcap G&P Przebieg na tej konfiguracji to jakieś 400bb(tak zapewnia osoba). Wcześniejszy przebieg nie znany. Co do mojej repliki. Kupiona w styczniu tego roku u krakmanów razem z przeźroczystym guarderem. Niebyła nigdy w polu - przebieg 300bb. I tu pojawia się moje pytanie do Was czy ta propozycja zamiany jest ciekawa i czy warto się zamienić. Z góry dzięki za odpowiedzi. Quote
Jade Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Ja bym się zamienił :D ale to dlatego że lubię M14 A to na dodatek TM. Quote
Recommended Posts