Skejter Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 Witam. Czy ktoś miał możliwość porównania owej amunicji? Pytanie bardziej dla snajperskiego grona ,gdyż G&G 0.3 mogą się okazać tańszą i widoczną kolorem alternatywą dla drogich i brązowych madbull'i z których 2/3 idzie na odpad albo wstępną kalibrację hopka. Quote
Snipernr1 Posted April 14, 2012 Report Posted April 14, 2012 To po co kupujesz Byki kup Diabły 0,36 . G&G 0,30 za lekkie powyzej 500 fps. Quote
Skejter Posted April 14, 2012 Author Report Posted April 14, 2012 A testowałeś Devile 0.36 skoro polecasz mi ich zakup? Quote
Snipernr1 Posted April 14, 2012 Report Posted April 14, 2012 Tak strzelam z nich przy 540fps i nie narzekam. U mnie np. G&G 0,30 fajnie latają przy 420 fps.Nie mówiąc juz o tym że mam na nich w gaziaku MK23 STTI (przykręcony tłumik)przy 300 fps spokojnie 65 m bo jak widzę to je jeszcze podbija do góry w końcowej fazie lotu. Jest spory temat o kulach jak Ci jakieś nie pasują to kupujesz inne i testujesz aż trafisz na takie co Tobie odpowiadają. Jak kula lata to w głównej mierze zależny od elementu podkręcającego. Więc korzystając z forum możesz jedynie uzyskać podpowiedzi z czego korzystać a wyboru dokonujesz sam. Obecnie masz promocje na diabły w jednym ze sklepów . Quote
Recommended Posts