Sebo_NS Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 (edited) Witam. W moim ICS-ie dziwiła mnie jedna rzecz, mianowicie jeśli podkręciłem hopka delikatnie to kulki zawijajły się w górę, żeby leciały daleko musiałem dać na zero, ale skupienie nie było zadowalające, a nawet dobre. Ostatnio na strzelance zaczął mi pluć kulkami po dwie, raz normalnie poleciały, ale blisko. WYmienione mam: - precka Systema - gumka Systema czarna - spring Guader M130 i inne duperele jak tłok itp. Strzelam kulkami G&G 0,28g. Sprawdzałem co się mogło stać, ale dystanser jest na swoim miejscu, komora wydaje się sprawna. Dodam tyle, że nie działo się tak od początku strzelania, wyszło w połowie strzelaniki, a temperatura wynosiła ok. od-2 do 3 stopni C. Na początku przestrzelałem i było git, później akcja przez jakieś 2h nie wymagała oddania strzału, a wreszcie gdy musiałem strzelić... pojawiła się ta awaria i nie mogłem trafić kolesia z ok. 15m. Wiecie co może być przyczyną i jak polepszyć skupienie? Pozdrawiam. ps. Czy to możliwe, że źle zamontowałem gumkę i lufę? Ale z drugiej strony trochę wcześniej strzelałem i poza słabą celnością nic się nie działo. Edited April 8, 2012 by Sebo_NS Quote
Sebo_NS Posted April 8, 2012 Author Report Posted April 8, 2012 Dzisiaj przestrzelałem replikę jeszcze raz. Już nie wali dubletami, ale problem z celnością nie znikł. Pozrawiam. Quote
-MARIO- Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 jak masz możliwosć to podmień gumkę HU ewentualnie skołuj na podmiane dystanser typu "H". Problem leży ewidentnie w komorze HU Quote
Recommended Posts