Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Siema

Od razu napiszę, że gdy wciskam spust to trochę mi się on "zacina". Nie ma w ogóle żadnego odgłosu z broni jakby zostało coś wystrzelone. Nie kiedy raz na jakiś czas mogę oddać z kilka strzałów ale to mówię. 5 strzałów i koniec.

Posted

Panie święta som zrób prezent i opisz swój problem dokładniej, i napisz jaki model repliki, bo ja ci mogę opisać problem spustu w l96 well, a ty może masz g36 JG

Posted (edited)

Cyma 0.28, używana bo kupiłem od kolegi. Z jednym kolegą rozbieraliśmy ją i czyściliśmy.

No nie umiem tego wytłumaczyć. Po prostu naciskam spust i nic nie pyrka jak w normalnej replice. Nie kiedy jest tylko taki głośniejszy dźwięk ale nie tego "pyrkania" tylko nie umiem wam tak powiedzieć.

ps: jakby co mogę nagrać film

Edited by Kenny Carter
Posted (edited)

1-Po co było ją rozbierać

2-Miałem podobne problemy ale one nie miały takich objawów(ja zmieniłem batke na lepszą i pomogło), ale wątpie żeby było to to samo.

edit: Tak w ogóle to po co ten temat tu wrzuciłeś, przecież to dział dla sprężynowych.

Edited by szymongwiazda
Posted

Styk. Zmień tryb ognia na auto i spróbuj strzelić jak nie pomoże to rozbierz ją jeszcze raz i śrubokrętem spróbuj popchnąć taki kawałek plastiku z dołu gearboxa przy spuście.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...