Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Jakby był dostępny to się by nadał. Zresztą jest to jedna z lepiej opisanych tanich replik na forum. Polecam poszukać w dziale technicznym.

Posted

A jaki ma zasięg maksymalny /celny ? A gearbox jaki ?

Co użytkownik tej repliki to inna opinia. 40m dosyć celnego zasięgu miała moja replika. Na budynki jest spoko, ale w lesie odpada. GB ma V.3.

Pozdro :icon_biggrin:

Posted

GB jest dosyć mocny. Możesz wstawić mocniejszą sprężynę np. M130 i nie pęknie.

Co do wytrzymałości body, to jest jak napisał Zawodowy_Snajper. U mnie właśnie tam pękło body.

Pozdro i Wesołych Świąt :icon_biggrin: (tak, przy okazji)

Posted

Ta batka Ci nie wejdzie. Musisz wziąć taką długą - tak zwana "stick".

A co do mp5k czy PDW - to zależy od tego czy kupisz kolby :icon_razz2: Ja bym na Twym miejscu zakupił PDW, bo kolbę zawsze możesz sobie złożyć na bok :icon_biggrin:

Posted

Pisałem wyżej, że średnio ze strzelaniem w lesie.

Koledzy te 140zł to równie dobrze mogą już w błoto wrzucić - pożytku z tych replik nie będzie żadnego.

Ja widzę, że młody jesteś i nowy na tym forum i pewnie Twoi koledzy także, także przekaż im radę, aby nie brali tych replik po 140zł. Z resztą każdy OGARNIĘTY I SKORY DO PODPOWIEDZI gracz Ci tak powie. Niech dozbierają ze 160zł jeszcze i kupią kałaszki od cymki - żałowali nie będą.

Pozdro :)

Posted

A czemu średnio ze strzelaniem w lesie ?

A czemu średnio ze strzelaniem w lesie ? Ale kolegom można mówić i tak nie posłuchała tylko jeden bierze swd dragonouwa ...

Posted (edited)

No i co, że SWD Dragunow, za 140 zł to na pewno snajperki nie dostatnie...(koszty snajperki z tuningiem to koszt co najmniej 1500zł):)

Tak jak koledzy wyżej, niech dozbierają do cm028, a nie pożałują.

Edit: Polecam lekturę.

Edited by dandzione
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...