Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ja mam specjalną nie mam szklanych szybek lecz, takie jakie są w goglach na hełm.

Pozdrawiam.

A można misiu wiedzieć jaką to masz dokładnie tę maskę?

Posted

Ja mam specjalną nie mam szklanych szybek lecz, takie jakie są w goglach na hełm.

Pozdrawiam.

Pochwal się technologią produkcji i paroma fotkami jeśli możesz. I piszę to zupełnie serio.

Posted

Pochwal się technologią produkcji i paroma fotkami jeśli możesz. I piszę to zupełnie serio.

Moja technologia produkcji jest następująca: do maski słonia przyczepiłem na taśme szkiełka od gogli.

Może niezbyt bezpieczne ale, tak kiedyś robiłem:P.

Posted

Więc jak sam twierdzisz że mało bezpieczne to po jakiego grzyba jeszcze to próbujesz innym wcisnąć. Zastanów się. Weteranom może tylko głupotą zaimponujesz, a jak któryś z młodych pomysł powtórzy i straci oko to znów się rozpocznie nagonka na airsoft. A wszystko przez debilne pomysły.

Posted

Zdjęć Ci nie dodam bo nie wiem gdzie maska. Leży gdzieś w domu po remącie. Teraz pewnię myślicie że oszukałem Was, ale ja tą maske gdzieś mam. Wiedział bym gdzie jest gdybym się w budynkach strzelał a, nie strzelam się od połowy roku bo mam świnię. Rozebrać replikę umiem, zaopiekować się już podkreślam już umiem

bo w ASG jestem dopiero 2 lata a sam mam 15 lat. Wiem to zamało ale, syn mojego kolegi (oczywiście dorosłego) zabiera młodego co tydzień na strzelanki żeby wiedział jak to jest. Odbiegłem od tematu:P. W każdym razie widziałem jak na necie jekiś "gościu" kupł okulary i wycioł z nich kułeczka takie żeby do maski wskoczyły.

Chciałem zrobić to tak mniej-więcej jak on, ale szybek szkoda mi było to na taśme przyczepiłem. Szybki jak przestrzelałem to tylko ryski były. W twarz dostałem pare razy jak maske miałem na sobie i szczerze mówiąc bolało troche. Wykonbinowałem też kiedyś pamiętam, żeby poprostu na założoną maske założyć gogle.

Dobra starczy tego pisania.

Pozdrawiam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...