Felipe7 Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Witam! Miał ktoś okazję przetestować ten silnik, czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje na jego temat? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i linki. Pozdrawiam Filip2142 Quote
r2d2 Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Witam! Miał ktoś okazję przetestować ten silnik, czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje na jego temat? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i linki. Pozdrawiam Filip2142 Nie mam wielkiego doświadczenia z silnikami. :bialaflaga: Moim zdaniem bardzo dobre silniki rof na m140 28/sec przy 11.1lipo w m249. Jeden taki silnik spaliłem - pekła sprężyna a akurat dawałem osłone przy szturmie na budynek i nie chciałem przerywac ognia- z własnej głupoty... :blink: Teraz mam kolejny i jestem zadowolony. Nie wiem czy jest wart swojej ceny. Quote
tred211 Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Bardzo mocny (wydajny) silnik. Ale z silnikami systemy mam złe doświadczenia. Miałem trzy przypadki ,że padło jedno uzwojenie wirnika. Po wymianie wirników od chinoli śmigają dalej bez zająknięcia. Ale wirnik to prawie połowa silnika i to ta ważniejsza w działaniu. Według mnie nie są warte tej ceny. Quote
krolik1982 Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 akurat posiadam Magnuma i AtoZ, Magnum wytrzymał 4 lata i poszło uzwojenie, co da AtoZ to zobaczymy na razie jest OK mam nadzieję że wytrzyma dłużej tym bardziej że współpracuje z sp 120 i lipo 7.4 Quote
Recommended Posts