szymx1 Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Witam, mam pytanie czy ktoś z Was bawił się w przerabianie dyszy zwykłej na dysze Bu? Potrzebuję zrobić taką przeróbkę na wtorek a nie ma za bardzo czasu żeby zamówić inną. Quote
seger Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Tylko tokarka i dość specyficzny nóż do niej. W rękach czy w wiertarce nie wyjdzie to osiowo. Quote
szymx1 Posted April 5, 2012 Author Report Posted April 5, 2012 I dysza poszła :D Pytanie ma ktoś lub jest w stanie wykonać mi rysunek techniczny dyszy G36? Bo bym dał do tokarza żeby mi wykonał a sam nie jestem w stanie zrobić takowego rysunku :) Quote
seger Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Nie umiesz zrobić rysunku i zwymiarować go ? Quote
szymx1 Posted April 5, 2012 Author Report Posted April 5, 2012 Akurat nie za bardzo. Moje zdolności w tym temacie są na poziomie zero. Quote
poldeck Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 Jeśli temat aktualny to napisz mi na gg, wiem , że numer masz. Leży mi dysza do g36 BU, mogę zrysować i zwymiarować. Co mi szkodzi... Quote
Recommended Posts