Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

A ja włożyłem BU, spr m120, preckę JBU 34cm 6.03mm i gumkę systemy. Jaki piękny dźwięk ja usłyszałem po skręceniu tego wszystkiego :D

na chrono wyszło czterysta pięćdziesiąt efpeesów :)

Posted (edited)

Ja wlasnie poskrecalem GB do kupy, nie obylo sie bez problemow (zebatka silnikowa a dokladnie mala zebatka na niej zaczela sie rozdzielac od reszty stad mialem problemy wypodkladkowac gb). Montaz w body bezproblemowy. Jutro przestrzelam na chrono :D

Edited by verb007
Posted

Witam.

Z góry przepraszam, że odbiegam od tematu ale nie chciałem zakładać kolejnego tematu.

Czy ktoś próbował włożyć gb KWA do Body G&P?

A może ktoś ma jakieś info na ten temat?

Pozdrawiam.

• 3 months later...
Posted

BU deep fire nie zrobił większego wrażenia na boyiowskim szkielecie :) ale miałem szczęście :D na szkielecie ultimate tego nie włożę dopóki sobie stożkowej głowicy tłoka nie dostanę :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

No niestety Ultimate to syf rozwalił mi się po 2000 kulek na sprężynie m110, założyłem bore up bez stożkowej głowicy tłoka tylko z tą płaską metalową która była w zestawie BU i mimo gumowego shocktransfera uległ zniszczeniu strzelając głównie na semi :/ , dlatego zapytam szkielet Deep fire z tym bore up'em będzie działał w miarę dobrze ? Logika mi podpowiada, że powinien się nie rozsypać skoro jest z tej samej firmy i zakładany jest w gotowych Gearboxach DF. Ktoś już próbował włożyć szkielet GB Deep fire do body Boyi ?

Edited by Kac3r
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...