HeXs Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Witam. Dzisiaj kupiłem replikę Ak 47 Tactical od kolegi. Broń była sprawna ( do 20-40 strzałów ). Niestety podczas "serii próbnej" w broni utknęła kulka. Jeden z kolegów twierdził, że ta utkwiła w gearbox'ie ale osobiście ( po dźwięku ) uważam, że kulka utknęła gdzieś w lufie / tłoku. Teraz nasuwa mi się pytanie ... Co robić ? Jakaś konkretna rada jak pozbyć się owej kulki ? Quote
rysieku070 Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Ta, dobry kolega kulka utkała w gearboxie <lol2> Rozbierz front, przeciągnij wyciorem przez lufę i gotowe... Quote
HeXs Posted April 4, 2012 Author Report Posted April 4, 2012 Łatwo powiedzieć ... " rozbierz front ". Jakieś wskazówki ? Może od czego zacząć ? Quote
oski52 Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 http://asgpultusk.pl/modyfikacje/rozk-adanie-ak-47-cyma-cm.028.html szukałem kilka sekund... aż taki leniwy jesteś? Quote
rysieku070 Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Tych okładzin, muszki i wycioru nie musisz zdejmować. Bo jak znam życie pewnie pójdziesz krok w krok za tym poradnikiem... Quote
Recommended Posts