Fine Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Witam chciałbym kupić sprężynowa replikę karabinu snajperskiego max za 700 zł. Będzie to moja pierwsza replika, wiec jestem zielony w temacie ASG, dlatego tez potrzebuje waszej pomocy. Pod tym postem piszcie(wysyłajcie linki) replik sprawdzonych przez was, których parametry zgadzają się rzeczywistością a nie tylko są na papierze.
Terkov Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 (edited) Ta, i co jeszcze? Najpierw zerknij na tematy przyklejone w tym dziale, potem przeczytaj poradniki LogaN'a. Potem możemy gadać o snajperkach za 7 stów dla "nowego". Nie zrozum mnie źle - została tu stworzona skarbnica wiedzy dla zielonych, nie po to, żeby każdy i tak pytał o to samo w nowym temacie. Edited March 31, 2012 by Terkov
stalker51 Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Najpierw zerknij na tematy przyklejone w tym dziale To było by zbyt skomplikowane... Najpierw przeczytaj sobie ten artykuł http://wmasg.pl/pl/articles/show/227451 Został stworzony specjalnie dla tych którzy zaczynają z airsoftem. Jak już go przeczytasz, twoje problemy same się rozwiążą.
Recommended Posts