Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

otóż problem jest mianowicie taki: Kiedy bylem z kolega na ASG podpinamy baterie (ładowana) to silnik jedynie puka, a nie naciąga sprężyny. O co chodzi? Myślelismy że to batka, ale podłączylismy moja (o tym samym napięciu) i to samo Z góry dzięki za odp!

Posted

Sprawdź śrubę silnikową może jest źle dokręcona.

to jest tak, ze jak ja wyciagnelem u niego silnik i podlaczylem baterie, to smiga. a jak wkladamy go do GB to nie chodzi :)

Posted

Tzn. że coś blokuje zębatki/tłok. Musiałbyś rozkręcić i zajrzeć do środka. Ja tak miałem jak pękło mi łożysko, potem jak prowadnica sprężyny, i jak wypadła mi głowica tłoka ;D Możę coś z tego ale bez rozkręcenia to się nie da powiedzieć.

Posted

Tzn. że coś blokuje zębatki/tłok. Musiałbyś rozkręcić i zajrzeć do środka. Ja tak miałem jak pękło mi łożysko, potem jak prowadnica sprężyny, i jak wypadła mi głowica tłoka ;D Możę coś z tego ale bez rozkręcenia to się nie da powiedzieć.

ok powiem mu to. + to ze sprezyna mu w tylnym polzeniu zostala czyli polecialy FPS;y w ch* :D