bajekk Posted March 25, 2012 Report Posted March 25, 2012 Witam, czy ten magazynek www.taiwangun.com/magazynki/magazynki-aeg-mid-cap/metalowy-magazynek-mid-cap-na-125-kulek-do-serii-ak74-cm.html będzie pasował do cm 028 ? I czy te kulki www.taiwangun.com/amunicja/kulki-0-2-g/kulki-0-20g-4000-szt-premium-p-j.html będą dobrze współpracować z tym magazynkiem ? Quote
Storm0 Posted March 25, 2012 Report Posted March 25, 2012 Tak, magazynek będzie pasował, kulki też powinny dobrze współpracować z tym magazynkiem. Quote
Attero Posted March 25, 2012 Report Posted March 25, 2012 (edited) Tak, magazynek będzie pasował, kulki też powinny dobrze współpracować z tym magazynkiem. Przecież pejoty tną się na potęgę w midach Cymy... bajekk - poszukaj sobie low-capów do AK-47, będą lepsze. Edited March 26, 2012 by arend Quote
MarekMac Posted March 25, 2012 Report Posted March 25, 2012 Z tymi zacinkami to chyba dużo zależy od partii produkcyjnej. Kupiłem niedawno dokładnie takie kulki i jeszcze mi się nie zacieły ani w midzie ani w hi-capie (myśle, że już prawie 1000 kulek wystrzeliłem czyli 1/4 paczki). Natomiast chłopak od którego kupiłem Cm 028 narzekał, że pejotki mu się zacinały. Quote
Attero Posted March 25, 2012 Report Posted March 25, 2012 Z tymi zacinkami to chyba dużo zależy od partii produkcyjnej. Kupiłem niedawno dokładnie takie kulki i jeszcze mi się nie zacieły ani w midzie ani w hi-capie (myśle, że już prawie 1000 kulek wystrzeliłem czyli 1/4 paczki). Natomiast chłopak od którego kupiłem Cm 028 narzekał, że pejotki mu się zacinały. Zależy to od maga, w moich midach nawet Guardery się cięły ; > Quote
Storm0 Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 "Przecież pejoty tną się na potęgę w midach Cymy..." Jak nie smarujesz to i się tną... Ja od początku moich przygód z airsoftem używam kulek P&J. Mam replike od Cymy - 0 zacinek i na midach i na hicapach, więc z Tobą się nie zgodzę. Quote
kjujiczek Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Przeczytałem opis PJ i są podobno do luf precyzyjnych polecane :hahaha:.Przecież te kulki są kwadratowe! Oczywiście,przeczytałeś poradnik LogaNa o magazynkach i jesteś w 100% pewny że to jest wina złego nasmarowania? Mid Capy mają zazwyczaj 2 rzędy kulek.Jak użyjemy mózgownicy to można się domyślić że skoro mamy 2 rzędy kulek i jedno "okienko" do którego takie kulki wsypujemy to w środku jest jakiś "zakręt".Więc nie kłóć się że to jest wina złego smarowania bo widzę jak ludzie biegają i walą w te magi żeby się odblokowały. Quote
Attero Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 (edited) "Przecież pejoty tną się na potęgę w midach Cymy..." Jak nie smarujesz to i się tną... Ja od początku moich przygód z airsoftem używam kulek P&J. Mam replike od Cymy - 0 zacinek i na midach i na hicapach, więc z Tobą się nie zgodzę. Do guarderów smarowałem swoje midy, a i tak zdarzały się zacinki, a pejoty są od guarderów sporo gorsze... Teraz swoich midów nie smaruję, używam kulek King Arms i od dwóch miesięcy nie odnotowałem zacinki maga. Edited March 26, 2012 by arend Quote
Cygan24032 Posted April 23, 2014 Report Posted April 23, 2014 A czy ten magazynek http://www.taiwangun.com/magazynek-low-cap-do-do-ak-68-kulek-p-j?from=listing&campaign-id=19 będzie pasował do cm.028?? Quote
MarekMac Posted April 23, 2014 Report Posted April 23, 2014 Wystarczyło przeczytać opis. Należy piłować tył: [...] CM.028 Źródło. Inne wersje też są wymienione, ale nie chciało mi sie kopiować selektywnie, a w całości brzydko. Quote
nieumiem Posted April 23, 2014 Report Posted April 23, 2014 Co do kulek PJ i midów Cymy, to nigdy nie miałem z tym problemu. Wystarczyło, że przesmarowałem je przed strzelanką i cały dzień śmigały. A kulek wystrzelałem kilka paczek z różnych serii. Quote
Recommended Posts