osiolek14 Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 Witam Mógłby mi ktoś wytłumaczyć gdzie wpisać bon, który mam za kase z programu partnerskiego?? Bo jak wybieram przedpłate to są tylko przelewy a nie ma żadnego okienka o nazwie "płatność przez bon" Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Quote
Nitro Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 Przy składaniu zamówienia w koszyku masz pole na kod promocyjny. Quote
osiolek14 Posted March 24, 2012 Author Report Posted March 24, 2012 Niestety to nie to samo ;] Chodi o cos po zaznaczeniu przedplaty ;/ Quote
Nitro Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 (edited) Zadzwoń do nich i się dowiedz.Najszybsza metoda.Babka przy telefonie całkiem sympatyczna. :) Edited March 24, 2012 by nicknitro Quote
osiolek14 Posted March 24, 2012 Author Report Posted March 24, 2012 Wiem ale jest sobota a kontakt pon- pt ;/ Quote
Padaka Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 Witam Mógłby mi ktoś wytłumaczyć gdzie wpisać bon, który mam za kase z programu partnerskiego?? Bo jak wybieram przedpłate to są tylko przelewy a nie ma żadnego okienka o nazwie "płatność przez bon" Proszę o pomoc. Pozdrawiam. LOL - pytać na forum zamiast zapytać sklep... Mam dla Ciebie dobrą odpowiedź. Żeby zrealizować ten kupon musisz mi go (skan) przesłać na PW. Po 48 godzinach dostaniesz instrukcję co i jak i nawet dostaniesz ode mnie bonus w postaci lizaka. Powodzenia. Quote
osiolek14 Posted March 24, 2012 Author Report Posted March 24, 2012 Sklep odp ze musze wybrac odpowiednie okno, ktore nie istnieje. a ten bon to ciag cyfr i liter oddzielonych myslnikami. Quote
Recommended Posts