Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam,

Jako zielony chciałbym was prosić moi drodzy o ocenę sprzętu jaki zamierzam kupić. Niestety z powodów finansowych nie mogę kupić wszystkiego naraz więc wybrałem niezbędne oprzyrządowanie.

BERETTA M92F/M9 (green gas) + 2/3 magazynki (wybrałem pistolet, ponieważ uwielbiam pistolety, a z czasem będzie bronią boczną)

Gogle FA02 - tinted [ACM] albo MASKA PMI head shield (sam nie wiem które lepsze i czy w ogołe któreś z tych się nadaje)

bojowki BDU AT-DIGITAL UCP

Kominiarka (oczywiście musi być;))

No i po zakupach zobacze ile pieniędzy zostało to będe dalej coś szukał.

Posted (edited)

NIGDY NIE BIERZ OKULARÓW/GOGLI ZE ZNACZKIEM [ACM] jest to chinski badziew nie nadający się do użytku.

Pamiętaj oczy nie odrastają.

Jeżeli nie chcesz dużo wydawać na okulary kup SPECS'y tanie a dobre bo robione dla armii więc mają te swoje normy itp. mam używam nie raz dostały w szybkę i nic im nie jest.

Mundur na początek najlepiej niemiecki flecktran albo brytyjski DPM.

Za zaoszczędzone pieniądze kup CM.028

Edited by Vender
Posted

Jeśli znalazłem ten pistolet o który Tobie chodzi to za taką kwotę chyba lepiej kupić CM 028. Nie wiem jak w tym pistolecie ale u kumpla gaz potrafi uciec nawet w temperaturze około +15 stopni Celsjusza co skutecznie psuje zabawe. Poza tym licz się z tym, że do tej Beretty musisz dokupować gaz - większe koszty.

Maska i kominiarka? Jakoś średnio widzę sens takiego połączenia. Może dlatego, że nigdy maski do AS w rękach nie miałem.

Mundur polecałbym flecktarn (szczególnie jeśli będziesz częściej walczył w lasach niż w budynkach).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...