MaksUS Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 W związku z tym, że nie mogę pisać już tematów w dziale dla zielonych, muszę to zrobić tutaj. Zastanawiam się nad kupnem jednej z tych trzech replik: ASG/KWA M4 CQB: link G&G CM16 Raider-L: link CA G36C: link Którą z nich mi najbardziej polecacie? I jeżeli zdecyduję się na taką, co jeszcze do niej będę musiał dokupić (gumka/procka - czy może w tych replikach pierwszej klasy nie trzeba?). O G36 CA czytałem troszkę i podobno jest kiepska?
Jabol Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> AEG/EAG -> I klasa -> Opisy i informacje" do "Airsoftowe przedszkole -> Jestem zielony".
arend Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: A informacje są tak łatwe w wyszukaniu. Wstyd. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG
Recommended Posts