Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Recenzja pewnej repliki polskiego pochodzenia będzie nakręcona w języku ojczystym. Od czasu do czasu nagramy coś po naszemu, jednak skupiamy się na herbacianym.

Edited by Dudek Javny
Posted

Btw. nawiązując do innych recenzji, muzyka w tle (mam wrażenie jako by, to ona była główną częścią audio filmiku) jest zbyt głośna i często nie da się zrozumieć o czym mowa, a przyznam, że mnie osobiście to irytuje pomijając to, że robicie recenzje po angielsku, zamiast dawać po prostu angielskie napisy.

Posted (edited)

W przeciągu najbliższych kilku tygodni pojawią się:

- recenzja M240B (eng)

- recenzja Beryla ( pl/eng)

Oraz kilka innych, które nie zostały jeszcze nagrane.

Pozdrawiam

Z muzyką jest ten problem, iż nie jesteśmy jej autorami. Dlatego też, w nowszych produkcjach nie wykorzystujemy popularnych szlagierów, a produkcje naszych znajomych.

Używanie znanych piosenek kończyło się blokowaniem recenzji w niektórych państwach.

Edited by Dudek Javny
  • 2 weeks later...
Posted

Swietnie ze ktos robi cos takiego w kraju. Brawo. A teraz lyzka dziegdziu. Jako ze sam mowie dosc dobrze w jezyku "herbacianym" to blagam zainwestujcie w kilka lekcji bo to co reprezentujecie to szkoda komentowac. Pan bez wlosow: akcent! Mowi jak "pakistan" w anglii. Pan z wlosami: maly zasob slow, czesto szuka wlasciwego co powoduje dosc dlugie przystanki. Po wyeliminowaniu tych kwestii bedzie miodnie, czego wam zycze!

Posted (edited)

Panr, a ja życzę poprawy i zastanowienia się nad pisownią bo to strasznie irytuje...i za chwilę będzie nieprzyjemnie.

Edit: przecinek.

Edited by ST1TCH
Posted

Przepraszam bardzo za brak polskiej czcionki ale takowej moj tablet nie posiada. Nie krytykuje filmow jako takich. Sa swietne. Tylko bardzo razi mnie ten jezyk "herbaciany" w wykonaniu tych panow. Mieszkam na stale w anglii i bardzo mnie to razi. przepraszam

Posted

Dziękujemy za konstruktywną krytykę. Postaramy się zainwestować w kilka zajęć z anglistą.

W międzyczasie zapraszam na kolejny filmik. Prezentacja replik Jantara, GP-30 oraz Beryla popełnionymi przez MgSchutze.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Kupcie w końcu mikrofon, taki podczepiany do portu, bezprzewodowy. I wepnijcie go prowadzącemu w klapę. Bo jak mam zwiększoną głośność aby usłyszeć prowadzącego i nagle zaczyna strzelać aeg to mam ochotę znaleźć autora i huknąć mu porządnie przy uchu czymś głośnym. Tak samo mówienie do ładownicy wcale nie poprawia odbioru, szczególnie jak w tle słychać las i jakieś dudnienie. Nagrywacie w plenerze gadającego faceta to niech będzie go chociaż porządnie słychać.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...