Horus1998 Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Siema! Chce sobie kupic GC105 pistola i ... nwm o co chodzi z tymi nabojami gaowymi bo to jest pistol na gaz wiec nie jestem za bardzo w tym jakos.... pomozcie i odpowiedzcie : a) Jak sie laduje te naboje gazowe b)jakie typy gazu i wgl c)Ponoc to sie jakos gaz daje do naboju nwm xd i d)Niewiem jak to sie robi z tym gazem wgl POMOZCIE PLS !!! :) :icon_confused:
Guest Rengi Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 (edited) Może ktoś to na polski przetłumaczyć? :) Edited March 16, 2012 by Rengi
Wojtasasg Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 (edited) GC105 korzysta z nabojów o wadze 12 gram ze sprężonym dwutlenkiem węgla, w które możesz zaopatrzyć się w najbliższym sklepie z wiatrówkami ,lub na targu. Ich cena oscyluje w okolicach 2 zł za sztukę. Nabój taki umieszcza się w chwycie. Ps. Pisz po polsku , bo biedę ci wróżę na tym forum (dzięki Bogu) Pozdrawiam Serdecznie :) Edited March 16, 2012 by Wojtasasg
Falconiasty Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Siema!Chcę sobie kupić pistolet GC105 i nie wiem o co chodzi z nabojami gazowymi, bo to jest pistolet na gaz. Pomóżcie i odpowiedzcie: - jak się ładuje naboje gazowe? - jaki typ gazu do tego pistoletu? - podobno jakoś gaz ładuje się do naboju, nie wiem, - nie wiem o co chodzi z tym gazem i w ogóle. Pomóżcie proszę! :) Na prośbę - przetłumaczyłem, ponieważ mam doświadczenie w rozszyfrowywaniu tego typu wiadomości. ;)
arend Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Dobrze że przetłumaczyłeś bo bym musiał temat zamknąć albo przenieść do for obcojęzycznych. ;P
Artur76 Posted November 19, 2012 Report Posted November 19, 2012 Replika zasilana jest 12g nabojami z CO2(można je kupić w sklepie z wiatrówkami, lub stronie internetowej np. Gunfire.pl) Tu jest link do filmiku w którym jest to opisane http://www.youtube.com/watch?v=N_TQPe8EX9U Wszystko cacy, tylko autor zadał pytanie ponad pół roku temu... Na przyszłość, zwróć uwagę na datę ostatniego posta ;). /ZuBeR
Recommended Posts