Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Jeżeli maskę to siatkową ( czyli taką z drugiego linku) ale nie ACM. Tylko TMC. Jest wykonana dużo staranniej i z lepszej jakościowo siatki.

http://gunfire.pl/product-pol-1152196299-Maska-stalowa-V1.html.

Natomiast od siebie polecę dorzucić trochę kasy i kupić http://gunfire.pl/product-pol-1152196298-Maska-V2-Strike-Metal-Mesh-3D-Cutting.html bo niedość że chroni i gardło i uszy ( a nie tylko nos i usta) to jeszcze jest duzo wygodniejsza w noszeniu.

Posted

Chętnie bym kupił tą droższą,ale kupiłem broń za 320 do tego dojdą jeszcze jakieś spodnie i bluza(ok.50) i okulary(15),a mam trochę ponad 400 zł i raczej zbyt szybko mi nie przybędzie.Wiadomo,z biegiem czasu mam zamiar się lepiej wyposażyć.

Posted

SPECS'y są dobrymi okularami. Sam używam od pół roku i zaparowały mi dosłownie 2 razy (duża wilgotność powietrza).

Mój egzemplarz kupiłem na allegro za 12 zł + koszta przesyłki, bodajże od zielonejpantery.

Jak na mój gust podejmij to ryzyko i postrzelaj się bez maski, aż nie uzbierasz kasy na porządną.

Posted

Ja na Twoim miejscu kupiłbym maskę, sam strzelam się od ponad roku bez większej ochrony twarzy i to nie jest najlepszy pomysł.

Buźka ładna czy nie lepiej wygląda bez uszkodzeń, a ja samo trafie w np. wargę, nos czy tuż pod okulary boli bardzo.. nie jeden raz miałem łzy w oczach po takich sczałach. W głowę mimo, że mała obrywasz chyba najczęściej, wiadomo, jak wyglądasz znad okopu, drzewa to nic więcej nie wystawiasz i przeciwnik nie ma wyboru :)