Kow@l Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Witam! Mam pytanie : Czy z Ak47 dałoby się zrobić Rpk74 ? Chodzi mi głównie o sam korpus , ponieważ wszystkie inne rzeczy ( lufa , kolby , okładziny ) dokupiłbym i tak . I mam jeszcze jedno pytanie czy to ma sens , czy lepiej zbierać forsę i kupić już gotowe RPK np. z taiwangun'u ? Quote
Piotro Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Moim zdaniem gotowe bo i tak musiał byś wymienić na dobrą sprawę wszystko. Quote
jakim Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Lepiej kup cm.052 z TawianGuna i oszczędź sobie pieniędzy i pracy. Bo to nie będzie RPK. Quote
Perski102 Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Witam! Mam pytanie : Czy z Ak47 dałoby się zrobić Rpk74 ? Chodzi mi głównie o sam korpus , ponieważ wszystkie inne rzeczy ( lufa , kolby , okładziny ) dokupiłbym i tak . I mam jeszcze jedno pytanie czy to ma sens , czy lepiej zbierać forsę i kupić już gotowe RPK np. z taiwangun'u ? Sądząc po twoim "arsenale" w którym jest cm022 , odpowiem - nie da się . Quote
Kow@l Posted March 10, 2012 Author Report Posted March 10, 2012 Ja z swojego kałaszka nie chce chce nic robić ... Po prostu chciałem kupić inną replikę która nadawała by się to takiej przeróbki . I dlatego pytam się : Czy to się opłaca :) Lepiej kup cm.052 z TawianGuna i oszczędź sobie pieniędzy i pracy. Bo to nie będzie RPK. Dobra , rozumiem . Dzięki za odpowiedź . Quote
Recommended Posts