Adriano941 Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Witam mam mały problem. Nie wiem co tu poradzić gietka raz strzela a raz nie. z tego co widze to chyba dysza nie za każdym razem sie cofa. Co ty zrobić? już raz rozbierałem smarowałem złożyłem było dobrze i ponownie ta sama usterka. Może ktoś miał jeszcze taki problem?? kulek które używam to kulki P&J Quote
Akkenoth Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Sprawdź na innych kulkach, bo nie widzę możliwości, żeby dysza raz się cofała, a raz nie. W jakim stanie masz mocowanie komory hop-up do bloku gazowego? Quote
Adriano941 Posted March 8, 2012 Author Report Posted March 8, 2012 W dobrym stanie a moze to magazynek? Quote
Akkenoth Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Jakie magazynki? Sprawdź na lepszych kulkach - PeJoty są mierne i mogą się blokować w magazynku, kanaliku adaptera, komorze i kilku innych miejscach, a może to być przyczyna takiego zachowania repliki. Quote
Adriano941 Posted March 9, 2012 Author Report Posted March 9, 2012 dobra wiem co było :D... peknieta komora troche izolacji i sypie jak nowa :D Quote
Recommended Posts