Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

Jestem nowy, więc wypadałoby się przywitac ;) Siemano. Nie bijcie mnie, jeśli coś takiego już było.

Mam zamiar zacząc przygodę z ASG. Interesują mnie tylko snajperki, więc proszę o polecenie jakiegoś modelu. Z kasą jest, wg mnie, średnio, bo max 700-800 zł ... Głownie do rozgrywek w lesie. Proszę o jakieś ciekawe propozycje. Najbardziej interesują mnie modele Dragunov`a, chociaż jeśli bedzie coś bardziej opłacalnego to jak najbardziej się nada ;) karabinek może byc na razie bez optyki, ale z szyną umożliwiającą zamontowanie jej.

Pozdrawiam i dziękuję za wyrozumiałośc :)

Edited by arend
Posted (edited)

Jezu Chryste, kolejny "snajper"! :sciana:

Primo, wydatek na snajperkę to < 2.000.- PLN i > 1.000.- PLN na oporządzenie!

Secundo, wiesz co to snajper i jaka jest jego rola?

Trzymajcie mnie!!! :maniak_killer:

PS. Czy leci z nami moderator?!

Edited by Powała
Posted

Ilu nowych użytkowników tyle nowych tematów poświęconych "snajperom".

Poprzednicy już napisali. Żebyś miał przewagę zasięgu w polu nad innymi musisz wydać około 2k na po żadną snajpę. Bez tego ani rusz ;)

Posted

Za 750 zł masz teraz elektryczne SWD A&K. Ma system szybkiej wymiany sprężyny i jest z tego co czytałem kopią CA. Możesz zaryzykować i kupić, a potem tuningować. Na razie strzela jak dobra szturmówka (i ma nawet full auto :biggrin: ).

Posted

karabinek może byc na razie bez optyki,

Snajper bez lunety? Jaki to ma sens... Za takie pieniądze nie kupisz DOBREJ snajperki. Kupuj jakąś dobrą szturmówkę ( coś od KWA, te klimaty ), jak podejdzie Ci TAKIE coś, później baw się w inne rzeczy. Nie od razu zdobywa się Everest!

Posted

Snajper bez lunety? Jaki to ma sens... Za takie pieniądze nie kupisz DOBREJ snajperki. Kupuj jakąś dobrą szturmówkę ( coś od KWA, te klimaty ), jak podejdzie Ci TAKIE coś, później baw się w inne rzeczy. Nie od razu zdobywa się Everest!

Nie broń czyni z Ciebie snajpera lecz umiejętności ;) Poza tym nie od razu Rzym zbudowano.

Posted
Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Zacięcie do szukania bedzie mocno premiowaneJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...