SturmFJ Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 To znaczy że na bardzo niskim poziomie gazu tak strzela? Anglicy mają restrykcyjne limity FPS i repliki są często gęsto downgradowane przez sklepy żeby spełniać limity i przyszli użytkownicy nie musieli się sami babrać z downgradem. Quote
Gruber92 Posted April 18, 2012 Author Report Posted April 18, 2012 A da radę wrócić do "ustawień fabrycznych"? Quote
SturmFJ Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Zależy co zmieniają w środku (a o to już musisz pytać ich samych). Quote
Gruber92 Posted April 25, 2012 Author Report Posted April 25, 2012 Witam! Dorwałem tanake na jednym z forum angielski o tematyce asg. Ustaliłem cene 530 funtów za 3 magi + broń. Wysyłka gratis. Gościu chce dostac kasę przez paypal. Moje pytanie brzmi jak zrobić to w miare bezpiecznie by mi kasa sie nie ulotniła oraz jak wygląda przewalutowanie ? Rozumiem że 530 F x 5,12 = 2713,60 zł Jeżeli tyle przeleje na jego konto to u niego będzie 530 funtów? Pozdrawiam Quote
Nanteris Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Możesz mu przelać w funtach, wtedy paypal automatycznie pobierze daną kwotę z Twojego konta wg. dziennego kursu . Co do ulotnienia kasy, cóż... gwarancji raczej nie masz przy tego typu zakupach :zastanawia: . Quote
Gruber92 Posted April 25, 2012 Author Report Posted April 25, 2012 "Hey Gruby, Ive been looking at all the UK's courier policies and im really sorry to say but i don't think im going to be able to send you the gun as they dont like them being sent inside the UK, let alone outside of it - im currently looking for a solution at the moment but im really sorry if i wont be able to send it :\" Czy to prawda co pisze, czy poprostu sciemnia? Proszę o szybką odpowiedz ; ) Quote
SturmFJ Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Czy to prawda co pisze, czy poprostu sciemnia? Proszę o szybką odpowiedz ; ) Całkiem prawdopodobne, że prawda - dosyć znany sklep z replikami (również ASG) zawiesił niedawno wysyłkę poza granicę UK Tutaj ów sklep (wspaniałe sztuki mają): http://www.modelguncollector.co.uk/ Quote
Recommended Posts