Aigorowy Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 (edited) Witam w tym poŚcie chciałbym poruszyć temat sw 01 po info odsyłam do: http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152192886-Barrett-M99-SW-01-.html Interesuje mnie czy potrzebny będzie jakiś większy tuning i jakie kulki stosować żeby kogoś tym ustrzelić ;). Ewentualnie możecie podać coś od podstawy tańszego ale żeby z tuningiem wyszło 1600-1700 zł PS: Jakie spraye do zrobienia cammo? I jakieś konkretne wzory (zastanawialem sie nad multicamem/ woodlandem)? teren : łąki (trawa 10-50 cm), lasy DziekujĘ za odpowiedzi. Będzie potrzebny. Nawet bardzo większy ( w zasadzie zostaje tylko skorupa). Popatrz do działów tuningowego i snajperskiego. I prosiłbym o zachowywanie zasad poprawnej pisowni. Arend Edited March 4, 2012 by arend Quote
Perski102 Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Jak poszukujesz "klocka" , to mam - na sprzedaż :) - Barretta m82a1 ,masters military ( BR A1 ) - bardzo dobra baza pod tunning . Więcej info na PW ;) Quote
Aigorowy Posted March 4, 2012 Author Report Posted March 4, 2012 (edited) Chcesz springa czy aega ? Springa. Aeg nie wchodzi w grę.....,że tak powiem wolę przekładać wajche w snajperkach :) Edited March 4, 2012 by arend Quote
kacper111 Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Co do springa to VSR TM'a i ten wzmocniony zestaw z komisu + precka, z resztą zapytaj w temacie vsrki co trzeba kupić M24 CA miałem i nie polecam ze względu na upierdliwą rączkę przeładowywania(po dziesięciu strzałach musiałem ją dokręcać :bialaflaga: ) Quote
Recommended Posts