KuzKo Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Witam! Kupiłem Sobie replike Sig Sauer 552 z plastikowym gearboxem. Wiem że zaraz ktoś napisze, że poco kupiłem te gówno, ale powiem tak: Kupiłem, bo na droższy mnie nie stać. Chciałem was spytać, czy da się jakoś go stuningować, i czy sprężyny Gaudera wchodzą w gre ;) Pozdrawiam Quote
LogaN Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Niestety, replik tego typu sensownie tuningować się nie da. Na rynku brak jest kompatybilnych części z systemem mającym zastosowanie w Twojej replice. Tuningowanie jest możliwe, ale całkowicie nieopłacalne. Jeśli jesteś majsterkowiczem, możesz pokusić się o ulepszenia takie, jakie opisywane są w dziale poświęconym tuningowi tanich replik elektrycznych, ale przyrost osiągów najczęściej nie jest warty poświęconego czasu i środków. Quote
Stalker Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Po włożeniu mocniejszej sprężyny plastikowy gearbox raczej pęknie i będzie po zabawie. Quote
Recommended Posts