Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.

Wiem ,że wcześniej dodałem temat o mp5, ale zmieniłem zdanie.

Mam zamiar kupiś karabinek CM.037 http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/cm-037.html.

W szukajce wiele o niej nie znalazłem, więc proszę o pomoc czy będzie to dobrym wyborem. I co o niej sądzicie :D

Jeszcze mnie interesuje jakiś dodatek do tej repliki.

Z góry dzięki.

To jest to samo co CM.028, tylko w skróconej wersji

Posted

No mniej więcej wiem ;p

Ale wie ktoś jak się z tego strzela ? nada się na początek ? I jeszcze zostaje sprawa "dodatku" :D

Strzela się z tego jak z CM.028. Nada się na początek tak jak CM.028. Jaki dodatek?

Posted

Dobra już wszystko wiem:)

Strzela tak samo jak CM.028

Nadaje się na początek tak jak CM.028

To to samo co CM.028

Dzięki już wszystko wiem ...

Posted

Ta snajperka oscyluje w cenach 280-320 zł, zależy to od marży jaką nakłada sklep. Czy jest dobra ? Sprawdza się bardziej jaka para snajperka bo zasięg w stocku nie szokuje, wiadomo zawsze można tam wsadzić dobrą lufę precyzyjną, mocniejszą sprężynę tylko naciąganie jej będzie problematyczne ;) Ale to i tak będzie nadal para snajperka i niestety już nic z tym nie zrobisz ;)

Jeśli chcesz po prostu ściągać ludzi z odrobinę większej odległości niż ze szturmówki to się nadaje.
Posted (edited)

Po pierwsze droga :) Jeśli nie masz odpowiednich funduszy to po prostu się zawiedziesz. I jak zaczynasz zabawę z asg to odradzam Ci snajperstwo bo to jest powołanie ;) Kup sobie na początek jakąś szturmówkę od CYMY pograj trochę, wczuj się i zobacz co Ci się podoba, jak będziesz już wiedział co Cię najbardziej kręci to wróć tutaj i wtedy się po zastanawiamy bo jak na razie to skaczesz z kwiatka na kwiatek.

Edit:

Ewentualnie możesz kupić sobie CM.032 (M14) i popróbować bawić się w snajpera :)

Edited by Clean
Posted

NIE!

Kolega też myślał że snajperka to super hiper bajer na patyku bo przecież 500 fps to mu się rozwalił tłok czy coś tam i za cholerę nie można było przeładować.

Ogólnie nie polecam,kup coś z serii RK bojca/cm 0.40 i wyżej.

Żadna jeśli nie masz 2000zł<.

Posted
A snajperka jaka będzie najlepsza na początek ?

Żadna. I bynajmniej nie chodzi mi tutaj o wysoką cenę (przynajmniej 1500-2000 złotych), a o to, że replika snajperska w rękach osoby początkującej:

- może być niebezpieczna dla otoczenia (jeśli nie wiesz dlaczego, to pierwszy powód, dla którego nie powinieneś się w takową zaopatrywać);

- da mniej frajdy niż zabawa elektrykiem (sam się domyśl dlaczego, ewentualnie poczytaj).

Mam nadzieję, że zdążyłeś się już zapoznać z Regulaminem forum, który jasno mówi co wolno, a co nie. Pytanie o rzeczy wielokrotnie poruszane należy tutaj do czynności niemile widzianych. Balansujesz na krawędzi zamknięcia wątku - poszukaj informacji na własną rękę, zamiast prosić o podanie wszystkiego na tacy.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...