Koksos Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Witam, mam problem z Berettą M92F HFC (made in taiwan) a konkretnie jak oddam jeden lub dwa strzały to ucieka górą cały gaz. Pistolet dostałem od kumpla używany, i powiedział, że "magazynek jest nieszczelny". Czy ktoś miał już taki problem? Czy objawy rzeczywiście wskazują na ten problem? Proszę o wyrozumiałość, to moja pierwsza replika GBB. Z góry dzięki za odpowiedź :) Quote
Perski102 Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 W jakich warunkach/temperaturze strzelałeś ? Quote
Koksos Posted March 3, 2012 Author Report Posted March 3, 2012 To na pewno nie jest wina niskiej temp. Strzelałem z balkonu przy czym pistolet był wyciągnięty prosto z cieplutkiego domu. Quote
kolter Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Witam, wygląda to na nieszczelną uszczelkę zaworu magazynka, w tych modelach montowane są dosłownie "na ślinę", czasem nawet od początku jest już wykruszona, pozostaje kontakt z serwisem. Pozdro Quote
Recommended Posts